DataViz RoadSync 4.0

Megjelent a DataViz RoadSync nevű termékének új, 4.0-ás változata.

Azoknak, akik esetleg nem ismernék, ez a termék teszi lehetővé az ActiveSync for Exchange használatát nem Microsoft operációs rendszerrel rendelkező mobil eszközökön (pl. Symbian S60, Symbian UIQ, stb.).

Újdonságok:

– HTML levél kezelés

– Taszk szinkronizálás

– Névjegyhez kapcsolt fénykép kezelés

– Pop-Up értesítés az új levelekről

– Gyorsbillentyűk használata

– S60 3d Edition FP2 eszközök kezelése

Ez a hír már kb. egy hetes, úgy terveztem, hogy kipróbálás után írok a szoftverről, kicsit bővebben, ezért vártam vele. Ma végre sikerült felraknom a jó öreg Nokia E60-asomra. Kicsit csalódtam, mert lassabb lett a korábbi változatnál és az én készülékemen nem kezeli a HTML leveleket (ehhez S60 3d Edition FP1 a minimum verzió). A csalódottságom egyértelműen a telefonomnak és nem a szoftvernek róható fel.

További infók: http://www.dataviz.com

4 Comments

  1. Mail for Exchange is létezik a Nokiától – gondolom ezt tudod – de aki csak a bejegyzést olvassa, annak úgy tűnik mintha csak a Roadsync lenne..

  2. Szia,

    Elnézést kérek, ha a cikkben félreérthető voltam. Természetesen tudok róla, hogy van Mail for Exchange, sőtt használtam is, a kollégáim most is használják, valamint a magán blogomon nem keveset írtam is róla. Ilusztrációként itt vannak a cikkek:
    http://gzoli.spaces.live.com/blog/cns!F9E7FFBC4B3008EB!312.entry
    http://gzoli.spaces.live.com/blog/cns!F9E7FFBC4B3008EB!401.entry
    http://gzoli.spaces.live.com/blog/cns!F9E7FFBC4B3008EB!403.entry
    http://gzoli.spaces.live.com/blog/cns!F9E7FFBC4B3008EB!656.entry
    http://gzoli.spaces.live.com/blog/cns!F9E7FFBC4B3008EB!928.entry

    üdv,
    Zoli

  3. Hmm. Érdekes. Valamiért a blogmotor úgy gondolja, hogy a felkiáltójel egyben a link vége is. Próbáltam javítani, de… nem volt mit. A link jó… csak az engine képtelen megjeleníteni.

Leave a Reply