Exchange 2013 – mégegyszer

A múlt heti hír folytatásaként, akit ez érint, annak leírom. A vártnál kb. három héttel korábban Október 24-től az MSDN és a Technet előfizetőknek letölthető az Exchange 2013 (továbbá a Lync 2013, az Office 2013 és a SharePoint 2013) .

Forrás: http://www.howexchangeworks.com/2012/10/exchange-lync-2013-rtm-bits-in-technet-msdn.html

3 Comments

 1. Minden tiszteletem az oldal készítőié, de nem érzitek úgy h. ez a blog haldoklik? Jönnek ki az újabb és újabb MS technológiák őrült tempóban szintre hétről hétre, a fél világ ezekről blogol hónapok óta, itt pedig 2 szűkszavú -az is picit megkésett- bejelentést lehet olvasni az elmúlt 3 hónap alatt. Az “intézetesek” sokan vannak, tudnak külön zászlóaljat felsorokoztatni a központi exchange blog mögött ahol embereket tartanak főállásban blogolni. Kis országunkban a technet magazin is kimúlt már vagy 3 alkalommal annyira nem tudják eltartani az itthoni informatikusok. Ezek fényében van értelme fenntartani ezt a blogot, ha -és ehhez tényleg semmi közöm- a készítők a saját blogjaikba napi szinten többször is publikálnak -az idevaló szakmai posztokat is-, itt meg mintha a “kényszer” miatt nem akaródzna..?

  Üdv, egy régebben még lelkesebben idejáró olvasótok

 2. Ebben sajnos igazad van. Téma lenne, idő kevesebb. Magam részéről én nagyon szeretnék többet írni, és remélem előbb-utóbb sikerülni is fog. Ígérgetni nem merek.

  Üdv,
  Zoli

 3. Igen, jól látod, haldoklik. SUF-nak ideje nincs, nekem kedvem.
  A fenntartás azért annyira nem komoly tétel, évi 1-2e forintot megér, hogy a régi tartalmak elérhetők maradjanak. Aztán hátha lesz valamikor újabb fellendülés.

Leave a Reply