Espéegy a porcelánboltban

Arról, hogy kijött az Exchange2010 SP1, szándékosan nem írtam semmit. Aki nem tudja meg tizenhét forrásból egy napon belül, az vagy traktorbelsőben él, vagy nem is érdekli a dolog. Azt is leírták sokan, sok helyen, hogy mi újdonságokat hozott a rendszerbe.

Foglalkozzunk most azzal, hogy mi mindent nyírt ki? Nem szándékosan persze, de hát így sikerült.

1.
Henrik Walther írt rögtön az elején egy cikket arról, hogy milyen meglepetésekre készüljünk fel.

2.
Aztán nem sokkal később az Exchange blogon jelent meg egy írás arról, hogy milyen problémák derültek ki nem sokkal az SP1 kibocsátása után.

3.
Végül Yuri Diogenes tett ki a blogjára egy cikket arról, hogy ne, hangsúlyozom, ne tegyél olyat, hogy a TMG E-mail Protection rendszeredben lévő Exchange 2010 Edge szerverre ráhúzod az SP1-et. Amennyiben mégis ilyet tettél volna, akkor ne, hangsúlyozom, ne nyúlj semmihez, mert csak tovább rontod a helyzetet. Várd meg a hotfixet, a fiúk a bányában ezerrel dolgoznak. (Hasonló tanáccsal szolgál a hivatalos ISA/TMG blog is.)

2 Comments

  1. hrongyorgy

    2010-09-04 at 13:39

    Hat, en nem tudom melyik kategoria vagyok. Exchange tekinteteben csak ezt a blogot kovetem, igy csak innet tudom, ha frissites araszol ki. Erdekel, de nem annyira, hogy tizenhet feed legyen az iGoogle-n. Mindegy, most mar tudom.

  2. A hosted mod nagyon jonak tunik, kivancsi vagyok server core-ra felmegy-e hamar az EMC nem tamogatott a hosted switch-el.

Leave a Reply