3 Comments

  1. Minden tiszteletem az oldal készítőié, de nem érzitek úgy h. ez a blog haldoklik? Jönnek ki az újabb és újabb MS technológiák őrült tempóban szintre hétről hétre, a fél világ ezekről blogol hónapok óta, itt pedig 2 szűkszavú -az is picit megkésett- bejelentést lehet olvasni az elmúlt 3 hónap alatt. Az “intézetesek” sokan vannak, tudnak külön zászlóaljat felsorokoztatni a központi exchange blog mögött ahol embereket tartanak főállásban blogolni. Kis országunkban a technet magazin is kimúlt már vagy 3 alkalommal annyira nem tudják eltartani az itthoni informatikusok. Ezek fényében van értelme fenntartani ezt a blogot, ha -és ehhez tényleg semmi közöm- a készítők a saját blogjaikba napi szinten többször is publikálnak -az idevaló szakmai posztokat is-, itt meg mintha a “kényszer” miatt nem akaródzna..?

    Üdv, egy régebben még lelkesebben idejáró olvasótok

  2. Ebben sajnos igazad van. Téma lenne, idő kevesebb. Magam részéről én nagyon szeretnék többet írni, és remélem előbb-utóbb sikerülni is fog. Ígérgetni nem merek.

    Üdv,
    Zoli

  3. Igen, jól látod, haldoklik. SUF-nak ideje nincs, nekem kedvem.
    A fenntartás azért annyira nem komoly tétel, évi 1-2e forintot megér, hogy a régi tartalmak elérhetők maradjanak. Aztán hátha lesz valamikor újabb fellendülés.

Leave a Reply