Teched 2013

Ha nem tudtál elmenni, és fura módon az előadások is érdekeltek volna, nem csak New Orleans, akkor jó hírem van: az Ask the Core team összeszedett egy tonna videót az érdekesebb előadásokról. Nézhetők, letölthetők.

Jó böngészést

3 Comments

  1. Ja, és a cikkben van egy link, ahonnan az összes előadás videója elérhető.

  2. Joep: megéri amúgy azt a rengeteg pénzt elmenni 1 ilyen rendezvényre? Saját zsebből biztos nem mennék, max. ha rá tudnám venni a céget h. elküldjenek. Viszont mivel szerencsére már nagyon régóta elérhetővé teszik a videókat és a preziket letölthető formátumban, ezt a részét nem hagyom ki ha itthon maradtam. Max. a személyes pofavizitre tudok gondolni, találkozni a produt team-es csapattal ill. h. világot lát az ember ha még nem járt az USA-ban. Tudom van EU-ban is Teched, de azokon meg ált. csak az USA session-ök kb. 70-75%-a szerepel.

  3. @Richard: Meg is válaszoltad a kérdésedet. 🙂 Igen, megéri, ha a cégnek nem számít jelentős tételnek a konferencia költsége. (Nagyobb MS partner cégek szoktak kedvezményes jegyeket is kapni.) A dolgozónak, ha saját zsebből kellene fizetnie, már nem éri meg. Tagadhatatlanul vannak előnyei a személyes részvételnek, de a költségei a magyar bérszinvonalhoz képest nagyon magasak.
    Nálunk már az írigylendő állapotnak számít, ha valakinek van ideje megnézni azt az 5-10 előadást a neten, melyek érdeklik.

Leave a Reply