Exchange 2010 SP2

Ma az egyik kollégámmal egy rendszer átállásáról beszélgettünk. Felmerült lehetőségként, hogy mi lenne, ha építenénk egy Exchange 2010 hosting környezetet amibe nem csak az ügyfél adatai kerülnének, hanem a sajátjaink is. Természetesen felmerült az alap kérdés: GAL separation. Innen jött a kérdés: Mikor lesz SP2 ami ezt már tudja.

Rákerestem.

Van.

Tegnap óta:

http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/12/05/released-exchange-server-2010-sp2.aspx

Letölthető innen:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=28190

4 Comments

  1. Bende Imre

    2011-12-07 at 20:22

    Van GAL separation. Nos akkor várok 1 hónapot, és ha nem vonják vissza express sebességgel, mint az SP1-RU4-et, akkor felteszem. Hogy ez már mennyire hiányzott nekünk is!

    Imre

  2. Eduard Ilyin

    2011-12-13 at 09:11

    Hello,
    I’m trying to get your ClamAgent to use it on Exchange 2010 SP2, but “Register” link is broken. Is there other way to get docs and msi?

  3. Hi,

    Unfortunatelly I had no time to work with the ClamAgent in 2011. I’d like to release new version in the first half of this year. The registration is broken and none of my attempts to corret this on the actual DNN engine was successfull. I’ll change the CMS engine soon. You can expect a simplified download site in a week.

    Thank you for your patience
    Regards,
    Zoltán

  4. Weibel György

    2012-01-20 at 10:21

    Sziasztok nem tudom jó helyen járok e a kérdésemmel GAL Policicy-vel kapcsolatban.

    A következőt kéne csinálnom:

    Adott egy exchange 2010 SP2-vel.

    kb 20-25 ou-m van, ezek egy része egymásból nyílik, egy része nem.
    Ebben a konkrét esetben mind a 2 gyökérből nyílik.

    ez egyik ou-nak 2 adress listjét hoztam létre külön van egy “Boltok” és egy “Központ” illetve egy “Tárgyalók” amiben a roommailboxok vannak.

    A másik ou-nak is hasonlóan hoztam létre a címlistáit.

    A feladat a következő lenne: Olyan GAL-t kéne csinálnom ahol az egyik szervezet minden címlistája benne van, a másiknak viszont csak bizonyos felhasználói (A cég és osztály mezőkkel tudom leszűrni) sajnos nem vagyok nagy spiler PowerShellben és nem tudom megcsinálni. Logikainak valahogy így képzelem:

    (Company -eq “A Cég” and Department -eq “A cég A osztálya ) -or (RecipientContainer -eq “B cég AD konténere” ) csakhogy ezt nem tudom összehozni

    megköszönném ha valaki helyes szontaxissal berakná.
    Köszi előre is.

    Gyuri

    a másik ou

Leave a Reply